tirsdag den 16. september 2008

Støtte til udkantsområderne

Tirsdag morgen kom der et godt tilbud fra socialdemokraternes Karen Hækkerup, støtte til udkantsområderne.

Dette i form af at hun vil foreslå at vi flytter rockerborge og den tilhørende kriminalitet og kampe mod 2.G'erne ud af byerne og ud til de små samfund.

Karen Hækkerup er åbenbart evigt forvisset om at det vil gavne mere, at lade små lokalsamfund løfte opgaven at skulle få et samfund til at fungere med en rockerborg og de følgevirkninger det må give for huspriser, lokalsamfund, livet i lokalsamfund, samt at små lokalsamfund bedre kan beskytte børn og unge mod kriminalitet, "dårligt selskab" og holde dem ude af "skudlinjen" mellem rockere og 2.G'ere m.v.

Lad os endeligt få de hårde kriminelle flyttet ud på landet, hvor der er langt bedre mulighed for at politi og myndigheder glemmer dem, så er de også ude af syn for størstedelen af den danske befolkning, og hvad man ikke ser og bemærker i det daglige giver jo ikke problemer.

Jeg må indrømme, at jeg er ganske sikker på, at vores politi har en lidt bedre bemanding og vores øvrige myndigheder har lidt bedre mulighed for at "styre" og kontrollere de hårde kriminelle, når de har dem indenfor synsvidde.

Jeg tror gerne mine naboer ser sig fri for at jeg sælger min ejendom gennem Karen Hækkerup!

Ingen kommentarer: