søndag den 4. januar 2009

Hvem passer på vores kaserner?

I nat skete det så, Antvorskov Kaserne blev "angrebet". Vagten blev overmandet og det lykkedes 3 maskerede røvere at have frit spil på kasernens areal i næsten en time inden politiet kunne alarmeres.

Det betyder, at vi nu har "alm. civilister", eller det der er værre (rockere, terrorister,.....) til at rende rundt i Danmark med våben og ammunition der burde være på vej til Afghanistan. Det er bare ikke godt nok.

Jeg mener det er på tide, at man genoptager debatten omkring bevæbnede professionelle vagter i Danmark. Om det skal være en efteruddannelse med efterflg. certificering der skal kunne udstedes til professionelle vagtværn eller hvordan det skal strikkes sammen skal jeg ikke kloge i. Jeg mener blot det er på tide at finde en holdbar løsning, som på den ene side sikrer sikker omgang med våben og på den anden side sikrer vores værdier, samt de personer der er sat til at bevogte særlige værdier.

Med særlige værdier kunne nævnes kaserner, transportcentraler (fra pengetransporter m.v.), fangetransporter m.v.

Vi skal sikre professionalismen, sikkerheden samt den bedst mulige udnyttelse af ressourcer, det tror jeg på vi kan gøre bedst ved at tillade professionelle bevæbnede vagtværn der er certificeret og PET godkendte.

Ingen kommentarer: