onsdag den 13. oktober 2010

Hvor blank er du lige Liselott Blixt?

Så har DF alligevel strammet sig op til at begynde at trække i land og forringe de seneste års kamp for et bedre arbejdsmiljø og bedre miljø generelt for restaurationsgæster, ved at foreslå en voldsom forringelse af rygeloven. At igen tillade restaurationer rygning, uanset om der er bedre udluftning eller ej... nej come on...

Nu har folk endeligt fået nye vaner, og vi har vænnet os til at rygning er henvist til udendørs arealer de fleste steder. Det vil sige at vi er kommet et rigtigt godt stykke ved med at sikre bedre helbred og udsende bedre signaler mod vores børn og unge.

Helt hen i skoven er det dog når hun så foreslår at det ikke nødvendigvis behøves at være alle steder hvor rygning igen skal tillades, men måske kun 1-2 steder pr by??!! - Hvor blank er det liiiige du er?, hvordan skal det kunne administreres, hvorfor skal nogle have lov og ikke andre - det er da den værste gang vrøvl og konkurrenceforvridende bavl jeg længe har hørt.

Hvis du endelig, som sundhedsordfører, vil føre os tilbage i tiden, og skabe dårligere arbejdsmiljø og sundhed, så tag lige og overvej dine argumenter og tanker, inden du åbner munden og bræger ud på national radio.

Der var engang en lærer der sagde til mig... Fruergaard husk det er bedre at holde munden lukket og lade folk tro man er dum, istedet for at åbne munden og fjerne al tvivl!

1 kommentar:

Søren Ladegaard sagde ...

Jeg gætter på, at citatet stammer fra tysklærer Hr. Mogens Sørensen :-)