onsdag den 19. januar 2011

Kan man nu selv til/fravælge?

Jeg synes det er et genialt tiltag som flere danske kommuner er ved at indføre. Fleksibel skattebetaling.

Den "hårde" vinter der er skyld i de irriterende huller i vores vejnet har nu gjort, at flere kommuner vælger at iværksætte fleksibel skattebetaling.

Altså at de undlader at reparere vejene, med det til følge at vi bilister risikerer ødelagte dæk, hjul eller biler og i værste fald risikerer havari og ulykker der implicerer andre trafikanter. Til gengæld kan vi som skatteydere i de enkelte kommuner så også undlade at betale den skatteandel der skulle være gået til vejene. Det bliver spændende at se hvornår det bliver fuldt udrullet, således at os der ikke benytter plejehjem også kan undlade at betale til sådanne osv.

Nu kan jeg desværre ikke rigtigt finde ovenstående nedfældet officielt, men jeg håber da så sandligt at det er fleksibel skattebetaling der ligger til grund for at de undlader at udføre deres pligt mht. vedligeholdelse af vores veje - for det kan da vel ikke passe at at vi skal betale for noget vi ikke får? Indenfor normal aftaleindgåelse ville det da hvertfald føre til en dekort eller tilbageholdelse af betaling (i dette tilfælde skat).

Ingen kommentarer: