onsdag den 27. april 2011

Sig nærmer 1. maj

... Og i år er vi så "heldige" at det falder på en søndag, så vi alle kan være med til at slappe af og nyde det gode vejr.

1. maj er jo i sig selv en lettere besynderlig tradition, som velsagtens mest får lov fortsat at bestå fordi den ligger på så skøn en årstid, at vejret oftest er skide godt samt at haver og parker er så indbydende... og Rød Tuborg for en stund er en dejlig øl.

Men hvad nu når 1. maj falder på en normal fridag - mon der så stadig er ligeså stor tilslutning som normalt? Det kan godt ske at nu hvor "man" ikke "behøves" at rende med de røde faner for at kunne tillade sig at slænge sig i parkerne, at endnu flere end normalt vil benytte dagen til en gang havearbejde... I forvejen har 1. maj jo tendens til at være en af de store dage i bygge- og havebranchen :-)

Men een ting er sikkert... i år vil jeg forsøge at holde fri, det meste af, 1. maj - jeg er ikke een af dem der er at finde i haven med redskaber i hånden. Men skulle du være det, kan du da lige slå et smut forbi nedenstående:
http://www.sunset.dk/2011/03/foraret-er-pa-vej-ogsa-pa-nettet.html

God 1. maj til Jer alle :-)

Ingen kommentarer: