fredag den 20. juli 2012

Få nu afskaffet de fagforeninger!


Ja måske en kende forhastet - men hvorfor? Er deres rolle ikke for længst udspillet, når deres (åbenbart) fineste opgave er at blokere, udøve censur, stoppe postlevering mv til helt lovlige virksomheder som endda har indgået en overenskomst - blot ved konkurrenten?

Jeg er rystet i min grundvold!

Jeg kan kun opfordre til at man politisk får sat en stopper for det svineri, samt opfordre alle medlemmer af fx 3F, HK og deres ligesindede til at udmelde sig med det samme, og hvis de endeligt vil være i en fagforening, så vælg gult.

Og at regeringen nu går ud og give fordele til netop de fagforeninger der udøver det her svineri, og dermed slår ned på de fagforeninger som har forsøgt sig med at rejse sig, som moderne interesseorganisationer med uafhængige a-kasser, fra de andres aske - det er da helt godnat, og viser tydeligt at regeringen ikke engang ønsker at benytte åbenlys mulighed for forandring, opgør og modernisering ... Men ja det er jo "sponsorer"... Jeg ville skamme mig hvis jeg støttede dem!

Personligt vil jeg aldrig blive medlem, aldrig støtte en virksomhed der har overenskomst (hvis det kan undgåes) og ej heller ansætte en person der var medlem. Der er dømt total boycut herfra!

Støt op omkring Vejlegate (Restaurant Vejlegården) og deres kamp for frihed til selv at vælge, og til at drive deres egen forretning som de vil!

Ingen kommentarer: