lørdag den 17. september 2016

Hvorfor jeg ikke bliver valgt til Folketinget igen...

Ja det er et godt spørgsmål, og et spørgsmål der ofte kommer til mig, når jeg bliver spurgt om jeg ikke skal være politiker igen.

For det første, så er jeg skam stadig politiker, jeg er bare ikke valgt ind, og får ingen gage for det - men politiker er noget der ligger i blodet og sindet, det er ikke noget man kan vælge fra - hvis man for alvor er det.

Men hvorfor jeg ikke bliver valgt ind igen, ja det er jo et regulært spørgsmål... og der kan selvfølgelig være flere årsager hertil, den ene er tid og prioritering - disse er dog ikke bestandige, så det ville jo kunne ændres - men den reelle årsag til at jeg ikke bliver valgt ind igen, skal nok nærmere findes i min tilgang til politik og mine holdninger.
Fra de politiske dage...

Jeg mener jo at det store problem i dansk politik er "stoledansen". Der er for få taburetter til for mange røvhuller. Dette betyder jo, at mange politikere tænker mere på næste valg, end på deres politik. Populisme og strategi fylder i min optik langt mere end real- og visionspolitik. Jeg vil langt hellere miste 2000 stemmer, end at miste mig selv ved at give køb på mine holdninger. Og det er her vi får udfordringen.

Og nej, jeg er heller ikke medlem af Venstre... Jeg hoppede ud, på det tidspunkt der lokalt begynde at være for få venstrefolk i Venstre.

Der er mange områder hvor jeg sagtens kunne gå på kompromis, hakke en hæl og klippe en tå for at få mønstret til at passe, men der er også en lang række områder, hvor jeg aldrig ville kunne det. En del af dem er ikke populære - primært fordi for mange ikke tør sige deres holdning og stå ved hvad de faktisk tror på er det rigtige. Jeg har altid sagt min mening og holdt fast i det jeg troede på - det gør jeg stadig. Det bringer mig ikke så meget sendetid og spalteplads længere, dette fordi jeg ikke kandiderer til nogen post eller bestrider nogen post, og ikke agter at bruge den økonomi som det kræver i det politiske spil, at få sine holdninger kendt.

Nogle af mine kæpheste er:

Religion
Religion bør fjernes fra det offentlige rum, og en total adskillelse af kirke og stat... læs videre...

Legaliser hash
Fjern markedet for pushere og kriminelle. Få del i afgifter og få kontrol over markedet og brugerne, så de nemmere kan hjælpes... Læs videre...

Legaliser bordeldrift
Bekæmp narko- og gadeprostitution samt trafficing og udnyttelse af af mindreårige m.v. Skab kontrol på området... Læs videre...

Afskaf licens
Public Service forpligtelsen skal betales over skattemidlerne, herunder forsvars- og beredskabsbudget, samt evt. kulturmidlerne.

Fri integration
Jeg mener alle bør kunne komme til Danmark og bo og arbejde, så længe de vil Danmark positivt. Dvs. de kan forsørge sig selv 100% de første fx 7 år. Begår de kriminalitet indenfor de år eller kan de ikke forsørge sig selv, så er det udvisning. De skal selvfølgelig i den periode betale skat m.v. for at benytte de danske ydelser. Der vil dog ikke være ret til understøttelse eller offentlig overførsel... Læs mere...

For øvrigt vedr. politik, klik her...
Ingen kommentarer: